2022-07-05
同事一直都係saturn打手🤣🤣日日晏就都會去幫襯,之前都有飲過,不過嘢食就未試過👀今次試下佢先!😍Honey mustard chicken bagel $48👀呢款bagel入邊除咗會有Honey mustard醬之外,仲會茶咗少少芥末喺入邊🫣第一下係會有少少攻鼻~但之後食食吓會習慣咗,同埋呢度嘅bagel原來係咁好食!帶點韌勁,又唔會太硬,口感剛剛好!配雞肉好正🥰😍salad with roasted chicken salad $48👀最近唔知點解迷上左食菜😂😂估唔到個底下有咁多蔬菜同埋小蕃茄~面頭嘅雞肉都有四件,分量算係咁,如果想自己食少啲/diet緊,呢個沙律就岩晒👍🏻😍mocha $43👀之前飲過外賣杯嘅mocha,但我發覺原來堂飲係會正啲🫣🫣唔知點解朱古力咪好似濃郁咗,飲完一啖真係會講一句:好飲!😊😍hojicha latte $45👀純粹係飲厭咗抹茶,原來呢款都同樣清新~不過最愛mocha~~~
😍mocha $43
😍hojicha latte $45