2018-10-27 395 views
今日第一次去諗住試下新野,大約夜晚7點幾去到,見到一大堆人企晒係門口,我都明白星期五夜晚既旺角係會比較多人,但員工竟然一啲動作都無,完全無指示過叫人排隊,我仲聽到行過既路人指責我地霸佔左條街雖然等左唔係好耐就叫左我地號碼,但個員工叫我地要落單先,當我地落完單之後佢就咩都無講行開左,我同朋友企係到都唔知應該點。過多一陣我地可以入去坐,入到去坐等左好耐都未有野食到,不過我覺得還好,因為都始終比較忙。然而,當我終於等到啲野食到既時候,個侍應唔小心整跌左我碗上面既蟹柳,我當時並無任何不滿或指責,但佢就好快咁講左句「我一陣俾番條你」然後佢將一條好似岩岩先係冰箱到溶解完凍冰冰既‘蟹柳’放係細碟上俾我(張圖左上角個碗就係)仲有我同我朋友都係叫「火焰盛丼」但兩碗燒既程度都唔同,我個碗望落都比較好少少,但我朋友個碗啲餸就好似無燒過咁(可惜佢無影到相)啲三文魚食落就唔夠味,感覺有啲似廚房因爲忙而隨便燒,失望!而且係我進餐既時候,我旁邊更有侍應一邊執碗一邊同另一位同事嘈交,講真當時真係有少少嚇到。總結係雖然個飯分量很足夠,但員工服務態度、安排同食物質素都有好大改善空間!

2018-10-26
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$160 (Dinner)