2013-08-30 183 views
之前睇過d comment, 看似不錯. 所以想去試下.結果..先食左個推介生豪 (應該係D就爛平賣既東西)生豪都算冇乜野..係有一兩隻有D苦..到頭盤..都唔錯..以為其後既食物都會ok.......到個湯..個酥皮.. 完全唔香..放左入口以為食緊一堆面粉..其實佢知道什麼是酥皮嗎?個餐包..上台時都熱熱地既..十秒後..包開始涼返..個包底已變硬..猜想面包其實已放很舊..或過期個羊架..比較起個牛..這個看上去好D..味道都還可以到個牛+鵝肝.....這碟東西送到我面前之前, 被發夢的waiter先送到我隔離台(心想,,佢一定係送錯餐,因為我叫早過隔離台起碼10分鐘)然後隔離台的2位顧客對這碟東西也沒什麼反應..只繼續傾計..相信講野過程也有噴過D口水落去..隔了2分鐘,waiter先清楚自己送錯餐, 到隔離台拿碟野, 再行入bar位內的廚房企一秒, 再行出來扮送過另一碟比我..可惜我比waiter早了知道他送錯餐.所以全程我都看得好清楚..佢由廚房行出來的一刻,他還看看我這邊,,睇下我有冇見到呢件事發生..佢知我見到的..so?)好啦..照食..先食左一小塊鵝肝..D味有D怪
之前睇過d comment, 看似不錯. 所以想去試下.

結果..
先食左個推介生豪 (應該係D就爛平賣既東西)
生豪都算冇乜野..係有一兩隻有D苦..

到頭盤..都唔錯..以為其後既食物都會ok.......
酥皮湯+餐包
個羊架..比較起個牛..這個看上去好D..味道都還可以
羊架
好啦..照食..
先食左一小塊鵝肝..D味有D怪..以為係呢舊壞左..叫waiter換過來.
佢就換了另一照片中的給我..
嘩.....佢好似被多次"煎炸"過的樣子..十足十在茶餐廳翻煎再翻煎,無數的汗水滲入過後再翻煎的豬扒一樣..
完全冇鵝肝味..冇口感..這是什麼來的?
鵝肝牛扒
鵝肝?
Other Info. : 都唔算平啦.....唉..算啦..以後都不會再去
2013-08-20
$250 (Dinner)