2017-07-27 1977 views
對於我黎講,一間餐廳/食店,食物質素固之然重要,但當中既服務態度同樣不可忽視!就算食物質素更好,但服務惡劣的話亦只會令我覺得“貼錢買難受”-而個晚我就正正有呢個感覺當晚我同朋友大概2215到入坐,門外冇人排隊,店内亦未見滿坐,相信不見得係繁忙時間,但店員態度極度差劣!!!當晚我地兩個人叫左兩款甜品,要求店員俾多隻匙羹既時候,某女店竟然係“pad”隻羹俾我地跟住窩夫食到尾段,我拮埋最後一舊但都未放入口,店員已經問都唔問就收起我隻碟,我同果位女店員對望左一眼,佢竟然係對我冷笑左一下就走左!!!當下我都真係黎唔切反應就俾佢收起晒我啲野我唔理解點解可以咁,我連舊窩夫都未放入口就已經收起啲碟,咁同趕客係無分別!!!呢度既食物亦未見特別出眾,窩夫有茶味但偏乾偏硬,而雪糕係ok既,但整體都只屬普通,性價比唔高!加上咁樣既服務態度.....我諗我唔會再想黎俾錢受氣

而個晚我就正正有呢個感覺

當下我都真係黎唔切反應就俾佢收起晒我啲野

加上咁樣既服務態度.....我諗我唔會再想黎俾錢受氣

2017-07-11
$65 (Last Night Supper)