2021-09-20 397 views
兆萬不嬲多韓燒火鍋放題揀,呢間就居然咩都有齊。選擇困難嘅我就緊係食呢間。首先店員就會叫我哋揀咩湯底,豬肚湯雞煲呀,麻辣鍋都有,為咗美顏補身,我哋揀花膠海鮮湯,有海鮮/雞選擇。 個湯嚟嘅時候已經有4-5件大花膠,4只蝦同大量蜆,大白菜🥬,未落配料已經好鮮好有味。跟著就會嚟個刺身拼盤,擺盤好精美,款色都唔少,甜蝦,赤貝,象拔蚌…….三文魚🍣同大大粒元貝值得encore😋 燒肉火鍋配料~韓國肥牛😍 需然唔係滿滿雪花,但肉味濃~牛舌心 夠薄好快熟,有彈性好食~手打蝦滑 夠料真係望到一只只嘅蝦,打邊爐好食啲~平時打邊爐唔少得嘅山根響令都有咁啱唔好彩,炸爐壞咗,如果唔係仲有炸物天婦羅🍤雪糕🍦口味選擇都多但就得呢個牌子,試咗豆腐味,個人覺得有啲過甜除咗野飲同醬料雪糕外,都係Qr code落單疫情下食都安心啲。但呢度唔會有職員提你last order🥲係qr code網頁先有寫時間,所以要自己留意番臨尾衝刺叫番夠本。
首先店員就會叫我哋揀咩湯底,豬肚湯
雞煲呀,麻辣鍋都有,
為咗美顏補身,我哋揀花膠海鮮湯,有海鮮/雞選擇。
個湯嚟嘅時候已經有4-5件大花膠,
4只蝦同大量蜆,大白菜🥬,未落配料已經好鮮好有味。
跟著就會嚟個刺身拼盤,
燒肉火鍋配料~韓國肥牛😍 需然唔係滿滿雪花,但肉味濃

~牛舌心 夠薄好快熟,有彈性好食
~手打蝦滑 夠料真係望到一只只嘅蝦,打邊爐好食啲

~平時打邊爐唔少得嘅山根響令都有

咁啱唔好彩,炸爐壞咗,如果唔係仲有炸物天婦羅🍤

除咗野飲同醬料雪糕外,都係Qr code落單