2017-03-29 744 views
同事約好旺角尼間星巴克開會,我第一次來!牆體好有feel,塗鴨好有氣氛環境大,有兩層要上樓梯二三層的,每層風格不一樣,我們選的位置二層!因為都無到你揀人太多你有檯坐下來都唔錯啦😰大家你講我講肯定唔會安靜,我們說話都要貼近近交談本來4人搶到2人位還好坐到10分鍾上下就有位吉出來咁好4人位而且還靠窗點了杯飲料,一個雞批,一個蛋批,外皮有點硬又凍凍地,好吃談不上!好處就係點少少野就可以坐一下午關鍵是無人來打擾你不過最嘔心就是洗手間,勁邋遢地下全是用過的紙巾,還有人不沖廁。洗手盤邊的垃圾桶紙巾滿到散落一地,廁所本來就唔大!地上又有水濕濕!可怕進去過後,就算想去洗手間都要忍住
大家你講我講肯定唔會安靜,我們說話都要貼近近交談
點了杯飲料,一個雞批,一個蛋批,