.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍧 S̆̈ŭ̈m̆̈m̆̈ĕ̈r̆̈ D̆̈ĕ̈s̆̈s̆̈ĕ̈r̆̈t̆̈ T̆̈ĭ̈m̆̈ĕ̈ @ 🌟 小方糖甜品《👽食神大媽食甜品》.💁‍♀️ 圖片展示美食:暖意朱古力心太軟 HKD 48 🍫朱古力綿花冰 HKD 42 🍧芒果班戟 HKD 32 🥭.⛱ 夏天為大地帶來美腿之外,就係不停想食甜品嘅慾望呀 🤤 今次介紹嘅「小方糖甜品」,由起九龍城開業,短短十年時間就發展到今日共有六間分店!🤩 如果質素唔好,都唔會咁好生意啦 😆 質素肯定有保證呀!.👽 大媽今次特別推介,就係非常適合夏天嘅棉花冰系列啦 🍧 有別於一般刨冰,呢度嘅棉花冰,係會令妳覺得好似食緊一個好有質感嘅雪糕味道好濃架!.🍧 棉花冰共有四款口味:- 芒果- 益力多- 榴蓮- 朱古力.除此之外,仲有經典人氣甜品:拿破崙、心太軟、龍珠等等呀!😋 今次試嘅呢款心太軟,大媽覺得可以減少少少個甜度,而雪糕比較細球,不過整體來講算係對得住個價錢。.🥭 芒果班戟就反而覺得幾驚喜,算係平靚正之選。👍.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.📍 旺角廣
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

- 榴蓮
- 朱古力

暖意朱古力心太軟
暖意朱古力心太軟

🥭 芒果班戟就反而覺得幾驚喜,算係平靚正之選。👍

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
📍 旺角廣華街2-20號翠園大樓二期地下1號舖
☎️ +(852)5406-6427
$61 (Tea)