2015-06-16
在6月12日新開的至尊滿屋, 我又豈能錯過呢!真係無錯過。特別係現在仍有新張價,真係抵。而我們剛巧被安排坐房,張檯好大,無法為食物一一拍照留念呢。新開的滿屋,據廣告講,用更高級的食材。果真不錯。一上檯仍然很震撼。厚厚的劍魚腩好juice;油甘魚亦很有鮮味。另外,常有的蝦,帶子,螺等等等。。質素真係唔錯,入口後,那份鮮及甜味很令人回味。沙律系列,有5款選擇,款款新鮮,不過份量可以多一些。壽司點小得。呢度多左兩款黑松露壽司,好似黑松露章紅魚。海膽蝦,有小量海膽在蝦上面啦,沒有異味即是新鮮啦。三文魚腩巧肥美,巧食!另外,它亦有新系列,空運活魚剌身及壽司如池魚,赤鯛等。係咪空運就唔知,但係真的很鮮味。一嚟到即刻秒殺。熟食選擇都很多,有我好鍾意的雞軟骨,另外有蝦,多春魚,牛肉串等。燒得好有心機。天婦羅如舊好吃。另外,有窩物,龍蝦粥,烏冬等。最後,真的沒法再試甜品了,因為還有movenpick。有雲尼那,士多啤梨,朱古力。因友人讓愛,一口氣食左2個。正呀!另外,因友人生日送的松葉蟹,呢個可以啦。反而新張期間送的飛魚剌身,新鮮好味。滿屋繼續沒有令我失望。大家快d係未加價去試啦。
沙律系列,有5款選擇,款款新鮮,不過份量可以多一些。
滿屋繼續沒有令我失望。大家快d係未加價去試啦。