2023-12-28
呢間野睇就靚,但係啲員工差到死,事關一個月前打電話去book位講明係要慶祝生日要卡位,當時個聽電話職員講到好好人話會安排俾我點知去到當日,呢間野唔打電話覆confirm booking,要個客自己打去confirm。。。去到入客個下,個前台咩都冇講,問完電話就亂篤一張台俾我,未入去之前咩都唔知,點知一入到去就見到佢俾張4人台我,叫我同人地搭枱share,但明明當時係有好多吉位,起碼3分1場係吉,我同佢講我book左位,但佢話冇位係咁架啦,我聽到一肚氣即刻就起身走。。你做唔到就唔好應承人,我有俾錢,我有提要求你有回應我,點解到頭來要我開心變受氣,我覺得呢間野咁嘅服務質素唔得囉,新開做到咁真心唔覺得佢有咩好奉勸各位同路人,唔好諗住去呢間野度慶祝啲咩,乖乖地walk-in可能仲有意外收穫