一個星期就係等今日 緊係要食大餐啦係咪先我男朋友突然話想食牛肉打邊爐 咁就喺open rice搵左佢了。一坐底啲侍應都即刻講解返,因為星期日 所以就要加返10蚊。因為我朋友唔食辣 所以揀左蕃茄龍蝦湯。個湯甜得黎有小小咸,仲有個蝦頭,我幾中意。拎嘢飲既時候,仲見到好多頭盤,我夾左沙津,中華沙津同螺肉。最好食係沙津,菜好爽脆,食左兩碟我地仲加左30蚊要刺身,佢地叫我地食左刺身先 因為好快溶 ,貼心至於牛肉就叫左肩甲牛肉同埋美國肥牛,我中食前者多啲,因為夠薄同埋重肉味。後者就食幾舊就飽我覺得最後仲叫左泡菜餃子,長洲大魚蛋響鈴同蟹棒泡菜餃子第一次試,因為平時都係凍既配搭。好足料啊不過都係中意食凍泡菜多啲😁侍應人手少但都好好態度,一舉手就好快到。整體都有八分啦啦 btw好滿足啊今晚
一個星期就係等今日 緊係要食大餐啦係咪先

最後仲叫左泡菜餃子,長洲大魚蛋響鈴同蟹棒

侍應人手少但都好好態度,一舉手就好快到。
整體都有八分啦啦 btw好滿足啊今晚
2017-02-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)