2024-06-22 541 views
想食高質又豐富的火鍋放題,一定會想起「黑樺牛」!🎈A5帝王和牛海鮮 $438有120分鐘和牛海鮮放題,仲有超豐富的頭盤小食、卜卜蜆粉絲煲、海鮮蒸氣鍋♡︎湯底有8款任選,北海道豆乳玫瑰芝士夠靚,很適合我打卡\(^ヮ^)/ 還送一個黑樺牛牧場精選層架,餐我打卡的畫面更靚靚ఌ✩ 頭盤小食(鬼馬油炸鬼、口水汁麻辣拼盤、正宗泰式串燒拼盤)鬼馬油炸鬼超好食!炸得香口之餘,彈牙的蝦滑讓口感更豐富♥︎ 口水汁麻辣拼盤是涼拌小食,麻麻辣辣甘,好開胃~ 我很喜歡其中的麻辣魚皮٩(◕‿◕。)۶ 另外仲有正宗泰式串燒拼盤… ✩ 蒜蓉辣椒卜卜蜆粉絲煲卜卜蜆又多又新鮮,微辣惹味,食得出蜆本身的海鮮鹹味(✯◡✯) 煲底的粉絲味道相對偏淡✩ 海鮮蒸氣鍋海鮮有7款,聖子、生蠔、鮑魚、海蝦、青口… 店員會幫手蒸、計時及開蠔,坐著輕輕鬆鬆等食就得٩(ᐛ)و 啖啖鮮味,很不錯~ 但偶爾會食到少少沙粒,是美中不足之處ʕ •́؈•̀ ₎✩ 其他任選火鍋配料食完黑樺牛牧場精選層架上面嘅和牛、豚肉等,我再encore黑樺和牛玉子後腰肉、黑樺和牛牛前胸、黑樺和牛特上霜降小排、牛舌等… 和牛特上霜降小排是我每次必食,油香肉嫩的口感,包你愛上!本
想食高質又豐富的火鍋放題,一定會想起「黑樺牛」!

🎈A5帝王和牛海鮮 $438

✩ 蒜蓉辣椒卜卜蜆粉絲煲

✩ 海鮮蒸氣鍋

ʕ •́؈•̀ ₎

✩ 其他任選火鍋配料

本yo食力不足,今次試唔到太大嘢食,下之再戰(•̀ᴗ•́)و
2024-05-23
$500 (Dinner)
Celebration
Birthday