2018-07-28 184 views
難得嚟探朋友,梗係要食返啲地道嘅食物啦!呢個地方平時比較少來黎,而且佢新裝修咁,但門面懷舊嘅風格,對腳不由自主咁行咗入去了🤣一張張大排檔嘅摺枱,環境夠曬光猛。而且地方乾淨企理 印象分大增😊見唔見到佢哋嘅牆上面都係一啲舊香港嘅特色照片,邊睇邊食❤️ 而且店員介紹可以叫埋隔離肉餅哥嘅食物,即係坐低一個地方可以食到兩間餐廳嘅嘢食,都真係幾抵食㗎!花膠雞髀米線加白魚蛋 蝴蝶腩,超級足料!不過湯底味道較淡,但係感覺就非常之健康,因為飲落去一啲都唔咸。最驚喜嘅係個白魚旦非常之qq,而且好香嘅魚鮮味,非常之有驚喜呀😍😍佢哋嘅蝴蝶腩炆得夠曬淋,而且非常之大舊, 真係幾好味㗎😋😋唔使講一睇都知花膠又係好大舊,不過味道較淡,建議可以浸到最後先食。食完之後覺得黏黏地,好養顏❤️酸辣米線,但係我哋揀嘅小辣都真係有啲辣㗎🤣所以唔係太食得辣嘅朋友,就留意返個辣度啦❤️而且呢個湯底真係幾惹味,呢個價錢都真係幾抵食㗎!配料方面都正常, 而我最鍾意就係佢哋嘅鹵水雞翼,非常之入味😊辣味薯條炸到香脆可口,而且唔會好扁身 同 唔會好油膩。不過辣味就爭咁少少😋呢個超級邪惡嘅黃金炸魚皮真係 真係 真係好大碟同好大舊㗎😁😁我哋兩個人都食

佢哋嘅蝴蝶腩炆得夠曬淋,而且非常之大舊, 真係幾好味㗎😋😋

呢個超級邪惡嘅黃金炸魚皮真係 真係 真係好大碟同好大舊㗎😁😁我哋兩個人都食唔曬,不過佢就偏向油。所以食嘅時候真係有心理準備,好大機會食唔曬㗎🤣

整體嚟講都真係幾抵食㗎!價錢一啲都唔貴,份量大大碟,包你捧住個肚嚟捧住個肚走😁