2020-06-22 823 views
上回講到同6ou 朋友食完lunch, 佢就請我飲咖啡,你以為佢好好人?非也,係之前佢偷走見工,我幫佢攞tie 同西裝褸姐,不過慘就慘在都依家都未轉到工,疫情對經濟衝擊真係非同小可。我帶佢去我最鍾意去既cafe, 就係AIA tower 既NINETYs. 依家做緊優惠$30一杯,星期一好似有買一送一優惠,詳請睇番佢地ig 先知。我叫左杯flat white choco. flat white 維持一貫高水準,好飲。個杯既藍色我好鍾意。論質素論包裝論性格比,呢間都好過好多大型連鎖咖啡店,鍾意飲咖啡既不妨試下呢間,支持下呀。見到佢有d course 教人沖咖啡,有興趣有時間都可以去睇下。

flat  white
flat  white