2022-02-20 390 views
早排見d foodie 推介一試 No boundary ,今日經過北角,決定一戰。可能因為疫情的關係,店內只有我們一台。甫踏進餐廳,店員沒有好熱情的態度迎接我哋。冷淡叫我哋將雨傘放外面,嘟完安心出行再show 比佢哋睇。前後一句thank you 都無。心諗,唔緊要,可能時間尚早,大家都未瞓醒,反正都係一間Cafe啫。今日order 咗一個 Classic all day breakfast $68 + 棉花糖熱朱古力(跟餐加$18)。整份早餐包括茄汁豆,牛角包,沙律同煙肉。牛角包又凍又硬,已經食唔落第二啖。分量亦唔見得有各大foodie形容既抵食。雖然價錢比其他Cafe便宜,但係比$68食堆我唔enjoy嘅嘢,不如返屋企煮好過。跟餐嘅熱朱古力,亦冇咩特別,不過不失。第二份早餐order在一份Egg Benedict。原先係因為見到網上有人推介,賣相唔錯先至order。Egg Benedict 上面有七味粉,諗住少少味精粉點都無伏,點知個七味粉比起市面上既奇怪唔落好過落。最後,餐廳既背景音樂係播放緊EDM,晨早流流聽到EDM,令我諗起hangover嘅感覺🥲雖然係黃店,但係食物質素真
可能因為疫情的關係,店內只有我們一台。

跟餐嘅熱朱古力,亦冇咩特別,不過不失。

唔落好過落。

雖然係黃店,但係食物質素真係唔得
只係一個俾人打卡嘅地方,有待改善。
Classic  all  day  breakfast