2021-07-25
☀️⭐葵廣嘅手搖店實在太多啦(σ°∀°)σ..:*☆🤍但自從朋友帶我飲過呢間之後我就再冇飲過其他~🤍每次嚟都90%會飲oreo芝士奶茶,因為佢又平!又好飲!份量仲啱啱好!(´ε` )♡🤍oreo嘅大細算係啱啱好,係吸到入飲筒嘅size,但永遠會有一塊細嘅oreo用嚟裝飾,吸唔到(。•́︿•̀。)🤍芝士奶蓋合格,呢個價錢係咁上下,夠甜夠咸,但唔夠廷身。🤍奶茶方面我嗌左少甜,甜度啱啱好。o(*///▽///*)q🤍而size就揀左M,都幾細杯架,但咁就唔洗飲太多,過下口癮就ok,唔洗咁肥嘛。!!!∑(°Д°ノ)ノ🥲最後,大家記得攞膠袋係要收$0.5架,本身店員問我要唔要袋,我話要,然後佢話加$0.5,我就話唔要,因為我唔知道要加錢,而且我唔太需要,然後就俾店員啤左2下,有啲唔舒服。但都體諒嘅,因為都好多人等緊,佢地都幾忙同攰嘅~(๑•́ ₃ •̀๑)以後仲會幫襯啦~~🐝🐝
🤍但自從朋友帶我飲過呢間之後我就再冇飲過其他~
🤍芝士奶蓋合格,呢個價錢係咁上下,夠甜夠咸,但唔夠廷身。
以後仲會幫襯啦~~
🐝🐝