2018-07-05 493 views
有頭髮有邊個想OT,但老闆講到明項目好急,要盡快處理,你又點可以唔服從呢,同點好意思say no 呢。好彩公司樓下就有三大守護神與OT者常在,倫哥私房菜、臻味冰室同悠食餐廳。今次,我就簡簡單單簡左呢間臻味冰室,事關樓下嘅倫哥私房菜晚上就特別多大大班人去飯聚,相映之下,OT嘅我同同事就有點寂寞😢;而悠食餐廳呢就d野略貴同野食普普;而臻味就勝在性價比高同快、靚、正!是日與我同在嘅係什菌肉醉泡飯($38),再加埋魚肉雲吞($6),平時去開食嘅雲吞會啖啖肉,今次舊肉縮咗水,而湯底非常清淡,泡飯煮得未夠淋。同米線相比,以及同平時水準相比,泡飯今日有點失色失準。同事就簡左手撕雞酸辣米線($38),佢嘅湯底就剛剛好,調味適中,而米線夠哂淋,手撕雞雖然有d老,但呢個價位,去觀塘邊搵到呀。總括,臻味嘅米線仍然係不錯嘅選擇,臻味繼續與我常在。呀們。

總括,臻味嘅米線仍然係不錯嘅選擇,臻味繼續與我常在。呀們。
2018-07-04
$40 (Dinner)