2013-03-13 50 views
Friday night 和同事 OT 至 7:30 PM, 之後諗住搵個地方hea 吓再轉去打邊爐. 於是沿著 Soho 區搵, 但大部份的 Bar 已經多人到企晒出門口, 最後行至"玉葉", 發現佢對面有間新店, 地方大, 有位坐, 最緊要係環境清靜可以傾吓計, 二話不說就進去了. 一坐低便叫了三款小食送啤酒. 唔 ... 食物質量相當不錯, 燒烤味非常香口OX tongue 爽口Mussels 無雪藏味Pork susage 皮脆內軟本來打算轉地方食嘢嘅, 點知食食吓, 食開左個胃, 後來見有人叫 sake 送串燒好正, 我們三個門外漢便跟著 order sake, 再加碼叫了:Lamb chop, 燒得恰到好處Foie gras Toast 正, 不過一件便足夠了Deep fried spicy chicken OKTiger prawn OKNoodle 對男士就細碗左少少都忘記之後重叫左咩嘢食. 結果一坐就坐左三個多鐘, 飲飽食醉才走的.
, 有位坐
, 最緊要係環境清靜可以傾吓計, 二話不說就進去了.

一坐低便叫了三款小食送啤酒. 唔 ... 食物質量相當不錯

皮脆內軟

Lamb chop
, 燒得恰到好處
Foie gras Toast
正, 不過一件便足夠了
Deep fried spicy chicken
OK
Tiger prawn
OK
Noodle
對男士就細碗左少少

2013-03-08
$500 (Dinner)
  • OX tongue
  • Lamb chop