2021-01-28 551 views
汕頭街的分店有兩層,今次坐下層,Bar枱有三個位,另外有三張枱,位置其實不多,食過幾次都覺得意粉唔錯,不過似乎menu比較少變化,次次黎都係呢幾款pasta。呢個意粉揀左配雞肉,每次都比佢的醬汁吸引,係好邪惡好creamy的白汁,而且好掛意粉,每條意粉都沾滿厚厚的醬汁,好好味,當然代價就係比較漏。雞肉就不過不失,唔會太鞋。呢個比我想像中辣好多,辣到我狂飲冰水,我估鐘意食辣的人會覺得好好食,佢係好乾身的意分,主要係辣同蒜香,意粉軟硬程度OK!Flat white偏nutty,冇得揀豆。
Spaghetti with garlic creamy suace
Squid Ink Speghetti Aglio E Olio
Flat White
Flat white偏nutty,冇得揀豆。
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Flat White