2021-12-16 71 views
Pizza hut 最出名應該係Pizza, 不過我反而鍾情佢Pizza 以外嘅嘢食, 因為好多嘢食都幾有水準。🍕 蒜茸包濃濃蒜泥舖咗喺包上面, 而個包焗得好香脆。🍕 焗肉醬意粉肉醬控一定會鐘意食呢個肉醬意粉, 因為有好豐富嘅醬汁, 肉碎同蕃茄嘅味道互相配合。意粉焗得軟硬適中。🍕 芝士忌廉焗菠菜芝士忌廉汁去除咗菠菜嘅草青味, 整得好creamy, 不過相對地容易覺得膩。🍕 威尼斯迷你批無意中發現呢個威尼斯迷你批, 雖然無任何配料喺面, 不過就咁配煉奶食, 出奇地配合同好食!🍕 肉丸配拿破崙醬汁肉丸整得好軟腍, 好Juicy, 拿破崙醬汁偏酸, 不過面層舖滿芝士碎, 好好食。整體食物都好食, 除咗開Party 外, 都係一個晚飯好選擇。

🍕 蒜茸包
濃濃蒜泥舖咗喺包上面, 而個包焗得好香脆。

🍕 焗肉醬意粉

🍕 芝士忌廉焗菠菜

🍕 威尼斯迷你批

🍕 肉丸配拿破崙醬汁

芝士忌廉焗菠菜,  肉丸配拿破崙醬汁,  威尼斯迷你批
焗肉醬意粉
蒜蓉包
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
Type of Meal
Dinner