2025-02-16 0 views
好多時經過,永遠都係見佢哋大排長龍,所以約埋朋友去試吓。預先book咗枱,真係有預留唔需要喺門口慢慢等。今日遇到一個好好嘅服務員,佢睇落去係一位外籍人士,但能夠操流利嘅廣東話,仲好主動咁埋嚟問我哋有冇需要幫手,細心去介紹佢哋推介嘅Pizza同埋意粉,客戶體驗好好👍🏻我欣賞呢度叫Pizza可以係MIX of 唔同嘅口味,甚至乎可以每一樣Pizza都嗌一件,令你可以有機會試多幾款唔同嘅口味。意粉我哋試咗carbonara,服務員推介佢哋係以傳統嘅蛋漿煮法,所以口感係比較杰,同埋偏漏嘅。講一講佢哋嘅裝飾,店主可能係一個李小龍迷,周圍都見到李小龍嘅裝飾,記得意😂

$150 (Lunch)
  • Summer of Love 1967