2022-06-07 751 views
見佢喺樓下搏命唉有二百幾種食物, 有試下新嘢囉。 一上到𨋢大約有二十人喺度唔知做緊乜嘢, 請咁多人 但係又冇做到嘢真係戥個老細陰公。 睇完menu開始落單 就要叫條友仔過嚟,佢幫你喺tablet落單,落完單之後要行去counter畀錢。 跟住 搵個位坐低之後就要去搵返你自己嗌嗰間餐廳 ,問極啲員工只係識講向前向前。 終於搵到自己個 food counter, 佢顯示屏嗰度明明話if You cannot see your order ,speak to our staff, 所以我咪選擇speak to their staff, 條友話等下啦,個顯示有就有冇就冇, 佛係阿叔。來到食物啦,我哋order咗個韓式香辣雞撈麵, 返到埋位朋友話隻雞呢, 跟住朋友2話你拎返去啦,阿姐留咗放隻雞。 拎返去之後阿姐話嗰啲肉咪就係辣雞囉。 呆咗跟住嗌嗰個 檳城嗰條 等咗十幾分鐘 佢用一架 有人推嘅車仔喺廚房推出嚟乜都凍曬啦。跟住嗰個泰式牛肉炒糯米飯超級油。overall 體驗, 寬敞闊落闊court 請咗一大班人喺度行行企企,高智能低科技, 嘢食差過留下任何一間食肆。

跟住嗰個泰式牛肉炒糯米飯超級油。

2022-06-07
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)