❤️Ruby Tuesday情人節套餐❤️ (會員價: $598/非會員價: $698)因為情人節正日full booking 但見咁平又咁豐富我地決定一星期後再食多次 情人節套餐分別有三道菜頭盤 意式蕃茄濃湯🍅好香蕃茄同香草味 仲有蕃茄粒 唔錯 👍🏻主菜 牛柳拼蟹腳配薯蓉及雜菜 🥩 蟹腳都甜同有鮮味 份量亦唔會得好小 薯蓉夠哂creamy 牛柳唔會太硬 5成熟岩岩好 但我覺得凍左小小 🥺香煎比目魚配雜菜及車厘茄莎莎醬 🐠 比目魚唔會腥 好多魚肉又滑 個邊仲煎到脆脆地 配埋酸酸地既車厘茄莎莎醬 好開胃 甜品-紅絲絨蛋糕🍰 我覺得最有驚喜既甜品 見到賣相紅通通咁靚已經好開心 味道甜中帶酸 口感綿密順滑 好好食呀 😋

情人節套餐分別有三道菜

頭盤 意式蕃茄濃湯🍅
好香蕃茄同香草味 仲有蕃茄粒 唔錯 👍🏻

主菜 牛柳拼蟹腳配薯蓉及雜菜 🥩

香煎比目魚配雜菜及車厘茄莎莎醬 🐠

甜品-紅絲絨蛋糕🍰
2023-02-21
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday