呢間既格仔餅,絕對係數一數二!😼蛋漿:自製,蛋味香濃;濃度適中,以至做出泥既格仔餅口感札實,唔會有太淡太淋既情況。製作:老闆定好曬火候,時間捉得好準,呢d參數一定經過長年累月既試驗,最後得出今日既質量!口感:外脆,而內里係煙韌;佢既型狀比普遍既格仔餅厚,但絕對唔會太硬/過淋既情況!🤤金莎朱古力醬:榛子朱古力配無敵既格仔餅,醬非常濃,仲有d果仁,令個餅有更多層次。標準格仔餅:始終都係最好!老闆唔會落沙糖,冇咁膩。好多人話老闆串,我就反而好專敬為一件事做到極致既人/ 餐廳。比起咩都做,但冇款出色既話,我地絕對應該珍惜專心做好一件事既店!盡量欣賞別人既好啦大家!;)
呢間既格仔餅,絕對係數一數二!😼

標準格仔餅:始終都係最好!老闆唔會落沙糖,冇咁膩。

2022-05-09
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$30 (Tea)
  • 格仔餅