2024-07-04 170 views
帶位職員俾咗個qr code我落單,揀咗咖喱豬扒烏冬,凍咖啡,揀嘅時候無為意要㩒到最後要係右上嘅特別要求㩒走甜、少甜、少奶、走奶呢啲。原本以為冇糖/糖奶另上。凍咖啡嚟到底部有層2cm嘅糖漿,飲咗一啖真係太甜飲唔到,有個鬢邊女職員咁啱係隔離枱上餐,等佢上完餐我舉手示意冇人理。之後我拎住杯咖啡同另一位比較年輕(冇鬢邊)嘅女職員講  「唔好意思,㩒餐嘅時候我唔知佢有糖係裏面,可唔可以幫我整過杯走糖嘅。」然後女職員答我:「出咗喇喎!」因為個女職員個態度都幾唔好,之後我就話咁幫我倒咗佢啦。 諗住之後再另點,但驚又係有糖,再搵另一個職員問,講返唔知道凍咖啡有糖呢件事同啱啱個位女職員件事。呢位職員冇聽哂就話得得得 整俾你。最後,我一點叫嘅野食到咗,但兩點幾都未食,完全冇哂胃口。諗住拎個外賣盒拎走個烏冬,後補嘅咖啡冇再飲過亦冇外賣走。我再㩒多次單點咖啡,以免第一位職員以為我想R咖啡。埋單時同職員講唔洗再出多杯,呢杯我係補返啱啱出俾我個杯。原本埋單職員唔係態度差個位。態度差個位攝咗出黎想幫我取消返單點咖啡個價錢,我話唔洗。佢最後強制減咗我再單點個杯,後期有另一位客想埋單,我叫佢幫咗位先生埋單先,女職員係

原本埋單職員唔係態度差個位。態度差個位攝咗出黎想幫我取消返單點咖啡個價錢,我話唔洗。佢最後強制減咗我再單點個杯,後期有另一位客想埋單,我叫佢幫咗位先生埋單先,女職員係咁叫我埋單,用咩俾,想趕我走先。之後我話你係咪想後面位先生同你罰企同,佢先幫先生埋單先。

仲話咁我係點咗,如果個個都整完再出仲得嘅。我話我一開頭有好好禮貌同你講 我唔知原來右上有粒制可以㩒,問可唔可以幫我整過杯。你一句:但係出咗喇喎!
我唔係冇錢,但你唔洗咁嘅態度講野,而家唔洗你特登free個杯,費事你蝕錢。最後俾咗$91,外賣都冇要。實在冇胃口食。因態度真係十分差
2024-07-04
Type of Meal