2019-04-29 100 views
BRICKLANE一直係我心目中都幾高分。因為唔係成日有機會出尖沙咀食,所以沙田開咗我係十分期待既。次次經過都係好多人要排隊。今日因為睇早場嘅關係所以有機會嚟呢度食早餐,好開心🥳諗住黎個輕食,但係價錢同all-day breakfast 都係差唔多,只係包regular coffee/ fruit tea。All-day-breakfast 好一般。磨菇一睇知只係煲過後加香草,完全冇炒過,唔香。蛋唔香,似煮定。薯餅已經唔脆。Egg benedict 做到流心都叫好少少。但係未見過咁求其連伴碟沙律都冇 。最接受唔到係杯咖啡。呢個價錢都只係飲到一杯港式茶餐廳質素嘅咖啡,同麥當勞嘅香濃咖啡差唔多。大膽講大快活嘅即磨咖啡絕對好過佢!我飲到少少已經放棄!下次我一定唔會去沙田呢間食,去返尖沙咀啦!

下次我一定唔會去沙田呢間食,去返尖沙咀啦!