2018-06-16
一入到去,環境舒適燈光柔和。 咦,個電子menu 同以前唔同,resolution極低,wifi又差,有時連圖都load唔到,仲要經常出現error。攪左起碼15mins都用唔到,一個碟野都未叫已經好恼,要求waitress幫我地換過部,佢即刻極悔氣話:有咩問題呀,部機係咁,呢到wifi係咁差嫁啦,一係你地down個app!Down左又要registration,我勁係唔會啦,又要攪一大輪野!最後佢先死死氣換過部!咁大間公司,wifi唔掂,technical support唔夠就咪扮高檔用tablet落啦,還原基本用紙落單仲好。 終於有野食,魚子色澤啞沈,食落唔夠鮮味,但好彩都未有臭味。 個刺身拼盤還可以啦,甜蝦爽口,海膽質量屬於正常,但個帶子就唔係太新鮮。 各式壽司不過不失,但亦唔稱得上鮮味。 同價位既有好多好味選擇,呢間仲要受氣添!絕對唔會有下次!
魚子壽司
終於有野食,魚子色澤啞沈,食落唔夠鮮味,但好彩都未有臭味。
刺身拼盤
各式壽司
各式壽司不過不失,但亦唔稱得上鮮味。
同價位既有好多好味選擇,呢間仲要受氣添!絕對唔會有下次!