2019-12-08 459 views
晚飯時間度度都滿場,見到呢間坐得半邊場,再加上其他分店遇過既唔錯經歷,於是入去試試佢,點知大失所望!話說我地好快落order,叫咗一個雞扒麵同半筋半腩牛肚麵。等咗一陣,大約10分鐘左右,我個牛麵到咗,但隔離枱個女士話叫咗個意粉,等咗20分鐘都未到,但佢個朋友已經食咗大半,叫侍應睇睇@@ 講番我個麵先,其實餸唔算多,牛筋得半舊,食咗都唔覺,牛腩有1.5件,多肥,味道ok ,牛肚有2塊,但有陣味計落都貴貴地,唔值呢個價。食咗少少,隔離女士個疑似白汁蜆肉意粉既物體到咗,但我另一個麵未到催完又催,終於喺30分鐘後到咗,而出名食嘢慢既我已經食完玩緊電話了!等咗咁耐,expect啲時間係為咗炸雞扒啦,點知雞扒係一啲都唔熱之餘仲係甩皮本身都唔多客仲要等咁耐先上菜,等到上菜仲一啲都唔熱!呢間唔會有下次!!!
計落都貴貴地,唔值呢個價。

2019-12-02