2023-03-20
有ShakeShake海鮮食既酒吧餐廳,海鮮意想不到地新鮮!食物高質之外,仲有埋鳥籠打咭座位,Beerpong又有得玩,兩個人甚至一班朋友黎都好適合😌.二人餐$798(+10% service charge)包括: 前菜、主菜、ShakeShake海鮮、2杯Cocktail/Mocktail✧前菜 - 雞泡魚乾份量都幾多,同埋烤到半乾濕狀態,好香好好味✧主菜 - 夏威夷Pizza😝意大利人最憎既菠蘿!但我鍾意!個Pizza底好似餅乾咁鬆脆架🤭.✧Shake Shake海鮮❗️讚❗️✿波士頓龍蝦🦞、八爪魚仔🐙、海蝦🦐、鮑魚、青口、大元貝、蜆、司華力腸、粟米,同秘製香辣蒜醬Shake埋一齊,😋勁惹味。✿海鮮一啲都唔馬虎,認真好新鮮、鮮味,特別係蝦,肉係好結實彈牙既!✿海鮮佢處理得好乾淨,連住殼既鮑魚同八爪魚頭既內臟、青口既足絲,都已經清理好✨✿份量超大🙈捧腹而回.✧ Cocktail個底竟然係玫瑰露,配上椰子liquor,Tonic,少少橙皮,順喉而唔搶,然後椰子味會慢慢再滲出黎.✧ Mocktail番石榴汁+Cranberry汁,超香甜配搭🫶🏻
二人餐$798(+10% service charge)
✧前菜 - 雞泡魚乾
份量都幾多,同埋烤到半乾濕狀態,好香好好味
✧主菜 - 夏威夷Pizza
✧Shake Shake海鮮❗️讚❗️
✿份量超大🙈捧腹而回
✧ Cocktail
✧ Mocktail
番石榴汁+Cranberry汁,超香甜配搭🫶🏻