2023-05-15 96 views
📍秘撈王(深水埗)深水埗福榮街172號地舖相信大家都知深水埗多平靚正嘅嘢食,同個朋友專登過嚟搵食,不知不覺就行到嚟呢間外賣食店,有飯有撈麵同小食,輕食又得食飽飽都得😆😆👉香煎沙薑雞翼 💰$39😋😋😋😋.5/5第一次食呢個整法,有新意,好有驚喜。雞翼表面煎到金黃色,香脆可口,沙薑好入味,雞肉好滑好嫩口,食得出係一滾就熜火焗熟個效果,一份六隻,好抵食,食完包你會再想叫多份😆😆😆👉冷麵拌秘製汁 配香煎雞扒同秘製豬大腸 💰$50👉蝶豆檸檬冰 跟餐+$12冷麵爽口彈牙,配埋自家特調秘製汁,酸酸辣辣,好夾好開胃。大大塊香煎雞扒,皮脆肉嫩,每咬一口都有脆皮口感。秘製豬大腸非常肥美,辣汁辣得好惹味,將肥腸沾滿辣汁,一口咬落去咇到成口都係,好過癮😆😆😆😆有幾款自家製冰涼特飲揀,蝶豆檸檬冰就最吸引我,比較小地方有得飲之餘,呢杯嘢打卡一流,紫到藍有個漸變效果,仲要微甜,加埋檸檬,清新又解膩🤤🤤回頭: yes!!!! 即叫即整,全部都熱呼呼,仲有個沙薑雞翼 絕對一試難忘😆😆!好味🤤
📍秘撈王(深水埗)
深水埗福榮街172號地舖

👉香煎沙薑雞翼