❣️SHÈ舍「大馬士革玫瑰花園下午茶」❣️一齊去咗中環IFC食Tea打卡影靚相📸 SHÈ舍佢哋新推出嘅大馬士革玫瑰花園下午茶🫖一放上枱嘅時候小公主已經心心眼😍因為全部點心都係粉紅色同埋🌹係玫瑰做主題 💗非常吸睛👀d點心仲係用天然食材炮製,無添加任何色素!睇得又食得之餘仲好健康添!一共有六種勁精緻嘅小點心!一啖一件啱晒小公主💗香檳金蝦餃💗上湯玫瑰金魚餃💗雜菌手袋酥💗花之戀💗玫瑰燕窩蛋撻💗紫薯玫瑰水晶糕!小公主最鍾意就係成個靚靚手袋咁樣嘅雜菌手袋酥!外脆內軟!小公主食完都舔舔脷😍我就最鍾意上湯玫瑰金魚餃!不得不說呢條金魚做得真係非常逼真😍眼睛同埋調尾做得非常細緻!就連個湯都好好飲!非常清甜🥰呢個TEA SET仲係同土耳其天然大馬士革玫瑰嘅護膚品牌gülsha合作推出,食下午茶仲有護膚品送💝 係SHÈ舍食呢個大馬士革玫瑰花園下午茶套餐HK$398加一!就會送 gülsha晨露純玫瑰護膚體驗禮品包2份💝晨露純玫瑰精華油同晨露純玫瑰潔面粉!
❣️SHÈ舍「大馬士革玫瑰花園下午茶」❣️

2021-05-03
$160 (Tea)
  • 香檳金蝦餃