2020-11-01 641 views
我哋一行五個人去,分左兩張枱,因為疫情,感覺侍應都好似唔優做咁,又黑面,服務又麻麻地,反應又慢。首先,第一樣嘢,服務都差㗎啦!不過這是新開舖頭,幾乾淨,好大嘅!我哋叫咗好多嘢食,Pancake其實真係好難整呀唔好食,上到台,pancakes全部都黑蚊蚊好窿(燒焦)嘅,味道都真係麻麻地,仲要$100⋯overpriced得來又唔好食! 我個豬肉brioche..舊brioche細得可憐,食完好似冇食嘢咁,完全唔得囉!味道都好普通。仲叫咗個牛角包,牛角包味道就正常嘅。無花果包味道都正常。但egg benedict都普通,我地食左$1000 都覺得不可再來⋯純粹sell名氣,實際情認真麻麻