有日路過發現呢間cafe位置好特別同隱蔽,就趁假日嚟試下。因為肚餓想食嘢先飲咖啡,餐牌有一汁三食定食 $120 ,御結(飯糰)$60  或者 蛋糕 $60。因為肚餓所以叫咗定食, 定食只有一款選擇。唔記得影相,因為食嘅時候都幾驚訝。 $120 有一碗紅米飯,一個miso soup 不過幾難飲,得塊海帶喺裡面。所謂嘅三食有水汪汪嘅咖喱,菠菜(唯一好食嘅因為只係菠菜+ 芝麻汁, 同埋洋蔥炒豬肉。 食完之後,冇曬興致。。。。未試蛋糕同咖啡所以唔敢講。 但定食質素真係麻麻。如果有人話呢個定食好食我都幾懷疑佢嘅味蕾,更唔好講抵唔抵食。以上是客觀嘅評論。
有日路過發現呢間cafe位置好特別同隱蔽,就趁假日嚟試下。

以上是客觀嘅評論。
2021-01-10
$120 (Lunch)