2023-03-07
中環SOHO區不嬲都出名多嘢食😋😋裝修以奶白色為主🤍加埋綠色植物做點綴🌱帶點小清新嘅感覺🍃光線充足🫶🏼坐位寬敞🫶🏼同朋友傾計chill下係唔錯嘅地方🤩❥ Chicken Benny $148餐廳咁出名嘅菜式當然要試吓啦!睇相可見雞扒大大塊,食落嫩滑多汁😍配埋火箭菜同埋酸麵包 再沾上佢哋自家製嘅荷蘭醬🙋🏽♀️味道相當豐富😋呢個配搭真係一流又夠哂特別🫶🏼周邊仲有啲薯角個做配菜,即整即炸非常鬆脆🤍❥ AVO Beet Bowl $118健康之選😍😍食落有好清新嘅感覺!擺盤好靚,食材豐富🤩有藜麥、牛油果、酸種麵包、水波蛋、蕃茄同羽衣甘藍😋加上紅菜頭鷹嘴豆泥顏色奪目🫣做擺盤好吸睛🧚🏼♀️🧚🏼♀️輕型飽肚❥ Gram Purple Potato Taro Latte $46❥ Matcha Latte $46兩杯latte嘅顏色相當奪目!紫薯芋頭味濃,粉紫的好有少女心💜💜而抹茶味亦都好濃味💚💚拉花拉得好靚😚😚
❥ Chicken Benny $148
❥ AVO Beet Bowl $118