2010-07-19
今日跟Husband到stanley swimming其他既唔講, 都係集中講回呢間 seafront選呢間冇他, 只因佢係stanley來說叫最平既餐廳, 因為最平, 所以沒有太大既期望因為我地6點幾入座, 仲有好多位, 所以唔駛等位我同husband 每一叫左一個dinner $118/personSET DINNER 內飲品可以改選 BEER, 覺得真係好抵!!!前菜選左一個要湯, 一個要沙津, SALAD都有幾款供選擇都唔錯MAIN COURSE, 則要了一個海鮮PIZZA另一個MAIN COURSE, 要了一個7成熟既肉眼扒, 超好味, 配菜也出色!! 讚, 真係意想不到!!重要想講既係, 每一樣菜都慢慢上, 食完左一樣, 另一樣才上枱, 所以令我同HUSBAND都食得好自在, 好優閒!! 加上天色慢慢黑起來, 餐廳內點上燭光, 加上街邊上的酒吧人們, 同海境, 令情調大增!最後, 另外ORDER 了一個 TIRAMISU, 這個最是失望, $50的甜品, 換來卻沒有 RUM 酒味的一柸酸甜品.....最差, 份量也比想像中的小 (因為見 SET DINNER不錯才ORDER
其他既唔講, 都係集中講回呢間 seafront
因為我地6點幾入座, 仲有好多位, 所以唔駛等位
MAIN COURSE, 則要了一個海鮮PIZZA
最後, 另外ORDER 了一個 TIRAMISU, 這個最是失望, $50的甜品, 換來卻沒有 RUM 酒味的一柸酸甜品.....最差, 份量也比想像中的小 (因為見 SET DINNER不錯才ORDER DESEERT的!!)
不過已這個價錢來說已是不錯! 最重要係我倆重拾拍拖感覺麻!!
$118/ PERSON 再加一