2019-02-20 24 views
今日同fd黎左呢間餐廳食野,位置都幾好搵,大約五分鐘左右就到☺️☺️一入到去發現間餐廳都幾靚,幾適合影相同傾計😍😍我同fd最後決定叫兩個set dinner share,咁就可以一齊試多啲野啦🙈🙈前菜最左邊既係蝦酥皮盒子,未到整體嚟講幾好不過可以更加鬆化🥰🥰中間係菠菜龍蝦湯,個湯味道鮮甜而且好得意,飲完真係覺得有啲唔夠喉😭😭而最右既係蟹肉他他,第一次食蟹肉他他感覺都幾得意😂😂主菜和牛牛柳配波士頓龍蝦🦞呢一道主菜一上枱已經有驚喜,賣相都幾靚岩曬打卡🥰🥰而且呢度選用嘅牛肉係比較瘦,所以食落都冇咁有罪惡咁🙈🙈而且龍蝦蟹肉鮮甜亦都好彈牙🥰🥰加拿大殼飼豬鞍扒🐷 呢一道菜既豬扒都做得幾好,唔會話過鞋,而且薯蓉做到好滑好正🙈🙈而個日既甜品就係朱古力蛋糕🍰甜品既朱古力味都幾濃,而且口感都唔錯,最緊要係伴碟好靚好適合打卡🥰🥰Lemonade Mojito呢杯飲品都幾特別,第一次飲有雪糕喺面嘅mojito,檸檬嘅味道飲落都好Fresh,酸酸地都幾易入落口🙈🙈Passion fruit orange juice呢杯飲品味道好濃🙈🙈愈飲係令人愈想飲😋😋

一入到去發現間餐廳都幾靚,幾適合影相同傾計😍😍

前菜
最左邊既係蝦酥皮盒子,未到整體嚟講幾好不過可以更加鬆化🥰🥰
而最右既係蟹肉他他,第一次食蟹肉他他感覺都幾得意😂😂

主菜
和牛牛柳配波士頓龍蝦🦞