2019-12-28 1180 views
如果下次人多,一定再上嚟encore !首先,在場嘅哥哥姐姐服務態度良好,又會細心幫你諗,完全有爸爸媽媽果種溫暖😌但又有大排檔果種爽快~比起出面其他餐廳嘅樓面,食完趕你走,叫極都唔應嘅態度真係差好遠!今次人少少,所以叫嘅餸都唔多,但份量好足,碟碟都大大件,仲成日食咗先記得影番相⋯除咗份量夠,味道亦都相當不俗!我哋叫咗個椒鹽雙併(係姐姐推介嘅)- 椒鹽魷魚拼墨魚咀,哇!簡直不得了!咬落香口又脆身,一啲油膩嘅感覺都冇,送酒一流👍🏻再嚟一個生炒排骨,個汁並唔係出邊嗰啲染色素加上去無味道,而係脆口又有少少山渣味,鑊氣夠,一上枱冇耐都清晒⋯食咁多肉梗係帶返啲菜同埋蒸海鮮啦~個鹹魚茸炒芥蘭,啲鹹魚唔係死鹹,而係堅有鹹香,同埋啲芥蘭食又冇骨,啲芥蘭又炒得脆卜卜😌 仲有個蒸聖子同扇貝,兩個都份量夠,絕無呃秤,彈牙又新鮮!要咁多數埋單$500有找,鑊氣夠,食物份量又大碟,服務態度又好好,怪不得咁多人都嚟訂大枱食飯囉~~
如果下次人多,一定再上嚟encore !

除咗份量夠,味道亦都相當不俗!

食咁多肉梗係帶返啲菜同埋蒸海鮮啦~

仲有個蒸聖子同扇貝,兩個都份量夠,絕無呃秤,彈牙又新鮮!

椒鹽魷魚拼墨魚咀
生炒排骨