2023-01-01 66 views
一向好中意食crepe睇片知道新開,即刻黎試🤭呢間款式多又新穎,感覺比較衛生而且服務幾好,整體性價比高!嗌咗個比較受歡迎嘅抹茶紅豆白玉同焦糖香蕉!收銀話要等大概20分鐘好似話平日已算快師傅制作時已聞到陣陣蛋香開放式廚房睇住店員制作、又打新鮮打漿打忌廉,好治癒😋時間都好快過- 紅豆白玉入邊有抹茶朱古力、紅豆蓉、綠茶醬、原味忌廉、綠茶醬、白玉煙un 綠茶味唔會太苦,帶d甘香唔錯有脆脆咬口口感層次提升👍🏻- 焦糖香蕉,有榛子碎同開心果碎加上焦糖醬同香蕉我相對中意呢款,又可食下生果!第一啖咬Topping塊餅,好脆好好食,跟住比我望到d盒,原來係用比利時JD脆餅,唔平,捨得用料!本來以為有焦糖實好甜,點知食落竟然好fresh,有驚喜!欣賞佢唔會太甜,食落唔會濟唔會漏,配料分量適中!店員提醒盡快食因為放耐左個皮硬左無咁好味但聽到有客中意食脆皮可落單同收銀講聲☝🏻新鮮製作,即叫即做要食好嘢就要等🙂
一向好中意食crepe
睇片知道新開,即刻黎試🤭
呢間款式多又新穎,感覺比較衛生而且服務幾好,整體性價比高!

嗌咗個比較受歡迎嘅抹茶紅豆白玉同焦糖香蕉!
收銀話要等大概20分鐘
好似話平日已算快
師傅制作時已聞到陣陣蛋香

綠茶味唔會太苦,帶d甘香唔錯
有脆脆咬口口感層次提升👍🏻

- 焦糖香蕉,有榛子碎同開心果碎加上焦糖醬同香蕉
我相對中意呢款,又可食下生果!

本來以為有焦糖實好甜,點知食落竟然好fresh,有驚喜!

欣賞佢唔會太甜,食落唔會濟唔會漏,配料分量適中!

店員提醒盡快食
因為放耐左個皮硬左無咁好味
但聽到有客中意食脆皮
可落單同收銀講聲☝🏻

新鮮製作,即叫即做要食好嘢就要等🙂