2016-12-07
等左咁耐呢排終於開始凍返d,即刻約朋友去食好野䁔下胃個fd今日係奧運果邊有野做,所以就決定係奧海城塭好西食,行行下見到呢間十二味貴陽牛肉粉,見到佢既menu都幾吸引,即刻就決定試呢間佢間鋪頭唔算大間,不過露天都有位坐,所以等左幾分鐘到就有位我就叫左個涼拌既貴陽辣雞粉,再加左紅油木耳個紅油木耳辣辣地好開胃,好適合食主菜之前食,而且依家開始凍凍地,食d辣野就最岩而我個涼拌辣雞粉都幾唔錯,佢唔算太辣,岩曬我呢d鐘意食辣又唔食得太辣既人,另外佢仲有d調味料比食客因應自己既口味去加,我就比佢個麻粉深深吸引住,試左少少就返唔到轉頭,不過食完個嘴就有小小麻的感覺,最尾同個fd飲埋野食都係100蚊左右,係奧海城果邊黎講都算幾底食,而且佢個環境都幾好,坐係出面涼涼地好舒服,所以有機會下次都會黎再食,再會一會個麻粉同試下其他野食
佢間鋪頭唔算大間,不過露天都有位坐,所以
等左幾分鐘到就有位 我就叫左個涼拌既貴陽辣雞粉,再加左紅油木耳 個紅油木耳辣辣地好開胃,好適合食主菜之前食,而且依家開始凍凍地,食d辣野就最岩 而我個涼拌辣雞粉都幾唔錯,佢唔算太辣,岩曬我呢d鐘意食辣又唔食得太辣既人,另外佢仲有d調味料比食客因應自己既口味去加,我就比佢個麻粉深深吸引住,試左少少就返唔到轉頭,不過食完個嘴就有小小麻的感覺, 最尾同個fd飲埋野食都係100蚊左右,係奧海城果邊黎講都算幾底食,而且佢個環境都幾好,坐係出面涼涼地好舒服,所以有機會下次都會黎再食,再會一會個麻粉同試下其他野食