2015-10-29 1593 views
邊個話食韓國嘢一定要貴先好味道!大圍就俾我淘寶淘到間正宗原味,仲有大量oppa 服待你,即場大展身手ge 韓菜館~位置係隔涉啲,但唔算難揾,而且都係果句:食好野,係要揾架啦!>>韓式芝士蛋溶岩豬肉炒飯有oppa 即場煮即場炒,確係加分!望住個半生熟蛋包住個惹味韓式炒飯,真係完全唔想oppa 服待,想一野就自己了斷咗個飯! 蛋炒得嫩滑,蛋香味重, 配合埋個飯ge 甜度同芝士, 邊食邊拉絲, 認真正!>>阿之媽街頭炒豬雜錦好辣但好惹味,食唔到辣ge 朋友大概係完全挑戰唔到, 本人都喺食咗一小碗已陣亡。辣得舌頭麻痺但過癮~超香口而且係正宗韓式辛辣醬做出嚟ge 味道!>>韓式炸雞炸雞個人感覺一般,可能試過太多韓菜館ge 炸雞,呢間ge 反而因為冇乜特式而顯得失色!當然唔代表話唔好味,只係冇太大驚喜~

>>韓式芝士蛋溶岩豬肉炒飯

>>阿之媽街頭炒豬雜錦