2023-12-08
呢晚來尖沙咀食好西,來到呢間西餐廳打卡😎入去見到Tiffany blue環境即刻心心眼😍.點了二人dinner set,超豐富好吸引💕餐包擺盤好靚!雲石盤上放上麵包和牛油脆脆,見到都好開心🥰.➡️starter:法國生蠔好新鮮🦪一人兩隻開心🥳濃濃海水味加上魚子醬,再配白酒,享受😎.➡️ Appetizer :傳統手工薄切澳洲和牛生牛肉片味道濃厚,簡單黑椒調味,火箭菜同埋芝士🧀,已經超級正😋另一碟火烤北海道帆立貝一樣高質,半熟口感一流,滿滿芝士和白松露油,好好食🤤.➡️soup:日本黑毛茸菇湯味道濃厚口感creamy大愛😋 法國青露筍湯口味清新👍🏻.➡️ Main Course澳洲M5 和牛西冷好厚身😍牛味濃厚有咬口,好味到覺得一件太唔夠喉🤣西班牙紅蝦海膽意大利麵煮得十分出色👍🏻口感彈牙,超大隻蝦😍勁鮮味食到停唔到😋.➡️ Dessert呢晚甜品係粟子榛子蛋糕🍰口感細滑creamy味道出,大滿足😌.呢間真係好高質👍🏻環境不錯坐得舒服,dinner set仲有紅白酒開心🥳令食物味道更提升一個層次,餐桌禮儀也好好👍🏻店員友善親切,滿欣賞食完會問每位客人comment,真係好有心的餐廳,值得再訪💕
➡️starter:
➡️ Appetizer :