2021-06-24 118 views
每次經過 將軍澳中心嘅 The Point ,都被佢裝修吸引,尤其舖外大型酒木櫃設計。唔想諗,叫二人餐最好😂。🎃南瓜忌廉餐湯,香甜,幼滑得黎保留少少口感。🍄 芝士焗釀大啡菇配香草蕃茄汁,鐵煎pan上枱,熱辣辣,溶咗嘅芝士好大塊,特別香噴噴&吸引,大啡菇菇味香濃又多汁,配埋蕃茄汁,少少酸,平衡芝士嘅飽濟油膩感。🍝 香煎虎蝦牛油果意大利香草醬意粉:意大利香草醬清香,加上牛油果嘅醬仲增加滑溜感,意粉彈牙,淨係食意粉都滿足,加埋兩隻香煎虎蝦,香噴噴嘅蝦2隻唔夠喉。🍕BBQ Chicken Pizza ,烤雞肉+野菌+焦糖洋蔥+燒烤醬披薩,我最鐘意薄批,脆卜卜批底先好食!估唔到烤雞肉都可以保持嫩滑,焦糖洋蔥好特別,甜甜脆脆,加埋惹味燒烤醬,所有材料都perfect match 😀 !最後嘆埋🍹White Sangria ,真正飲飽食醉😂!

唔想諗,叫二人餐最好😂。

🎃南瓜忌廉餐湯,香甜,幼滑得黎保留少少口感。

最後嘆埋🍹White Sangria ,真正飲飽食醉😂!