2021-03-19 178 views
第一次寫食評 都一定要真心批評-由於以前叫過到會,個人認為超級好食所以對餐廳質素有所期待。-所以特登約朋友坐的士前往出發到步見到餐廳設計特式風格裝修感覺似休閒cafe 類型 第一印象唔錯 應該幾岩傾計-等左45分鍾終於入座點起小食,主菜,飲品起菜先後次序當然亂哂-叫既意粉極速五分鍾內上菜當然知道係一早煮好夾出黎份量小 味道正常 價錢性價比低-等左30-35分鍾飲品終於等到主菜小食差唔多食哂先送到,咁想順便嗌甜品 梳乎厘pancake,但被拒絕 話我地應該第一次落單時叫埋-山長水遠黎當然想食埋甜品,但第一次落單果陣無人提過我地如果甜品都要一次過嗌哂。-馬尾高級staff 態度只係好差話第一次落單要落埋,而家做唔到而且唔係佢幫我地落單唔關佢事,總之佢就做唔到。-我問佢點解,因為我好少叫主菜時落埋甜品,唔知規矩,而且落單staff 都無提醒。 佢當然無正面回答,我問係唔係因為限時60分鍾,但而家食左半個鍾多小小先落單都唔得? 佢再答唔得因為整梳乎厘要時間。-聽落真係唔開心,完全唔想做生意既感覺。(重要我特登坐車黎)-最後無得食甜品 主菜份量唔夠唯有再加多個小食。 (兩個人lunch最後兩主
第一次寫食評 都一定要真心批評

由於以前叫過到會,個人認為超級好食所以對餐廳質素有所期待。
所以特登約朋友坐的士前往出發
等左45分鍾終於入座
點起小食,主菜,飲品
起菜先後次序當然亂哂
叫既意粉極速五分鍾內上菜
當然知道係一早煮好夾出黎
份量小 味道正常 價錢性價比低
等左30-35分鍾飲品終於等到
話我地應該第一次落單時叫埋
聽落真係唔開心,完全唔想做生意既感覺。(重要我特登坐車黎)
最後無得食甜品 主菜份量唔夠唯有再加多個小食。 (兩個人lunch最後兩主菜兩小食兩飲品)
期間馬尾staff 仲叫番幫我地落單職員訓話一番,見佢地後來對我地張台指指點點。比人當馬戲團咁望,好心教細都等客走左先啦。
咁既服務真係差到極

限時一個鍾,食到急急腳而且呢個價錢絕對可以deserve better
五六百幾蚊 一個鍾食到一肚氣。不了