2017-02-08
今次係第二次黎,會回頭幫襯,梗係因為第一次覺得好,仲帶埋班朋友,幫佢吹噓到如何如何大樹波蘿,點知第一轉的order,都可以完完全全無黎齊,叫左d軟殼蟹卷,海膽三文魚子壽司,芝士蠔,仲有不能盡錄的都無左影!!好聲好氣問有無落到單,佢check都唔check就話我地無落單,我地都係擔心會repeat order先問姐,個waitress竟然連扮check都唔扮,咁好啦,再order一次,結果呢?又無左影。好,今次搵個經理問,佢終於去左幫我追。我一心留定肚等食我嘅order,等到佢摧我還枱個刻,我火炙佢個三文魚,我d order 又!無!黎!個刻簡直火燒心。期間聽到D waitress講blacklist 某某枱,話佢地order左又唔食,但我地自問好惜食無食淨野,order的份量亦好正常,結果都係受到極差的服務,B!L!A!C!K!L!I!S!T!
好,今次搵個經理問,佢終於去左幫我追。