今天母親節,阿女一早約定去食個靚早餐。覺得呢間環境不錯,11點幾又唔係太多人,一於入去揀咗戶外座位, 天氣唔太熱又唔太哂。我哋order 兩份all day breakfast同埋flat white. 先嚟咗兩杯flat white之後等咗好耐都未有嘢食,員工只照顧入面客人好少行出户外,終於要行入去同佢話我哋啲食物未到,店員只係問我哋點咗咩之後我哋就只有繼續等!我開始留意到之前戶外有兩枱遲過我哋半個鐘嚟但係佢地已經成枱嘢食😠我再問店員係咪漏咗單,佢話唔係只係多單,我再問咁係咪次序混亂點解遲過我哋個啲已經有食物。佢先話再睇睇!終於有嘢食不過只係上一份先喎😒唔明點解一模一樣要分開上?隔咗差不多十幾分鐘,店員攞住一份all day 心諗一定係我哋架啦,係就係不過唔明點解佢唔即刻攞嚟仲要行遠咗路去招呼其他客人再兜路先放低俾我😠至於食物完全好一般的質素,失望😟最後想講客人多唔係一個藉口俾啲咁嘅服務,實在有需要提升內部培訓!

終於有嘢食不過只係上一份先喎😒
唔明點解一模一樣要分開上?
至於食物完全好一般的質素,失望😟

flat white
All  day  breakfast
2022-05-08
$180 (Breakfast)
Celebration
Mother's Day