小野人

KOKA
2022-10-09 15 views
行完donki ,下一個節目就梗係搵美食啦。最近秋天感覺濃,最啱食啲辣嘢。見呢到除咗有串燒仲有啲湯嘅食物就決定食呢間。墨西哥烤玉米 💲2️⃣8️⃣芝士粉灑滿粟米上面,每一啖都有芝士鹹味同粟米嘅甜味 。蒜蓉烤雞蛋💲2️⃣8️⃣呢款都好重蒜味,蛋下面有啲肉碎,夾埋一齊食又幾夾。重口味人士必點。 蒜蓉粉絲娃娃菜💲4️⃣2️⃣一上枱就好香蒜蓉味,粉絲同菜煮得啱啱好,味道幾好,忍唔住飲埋啲湯蒜蓉烤生蠔💲3️⃣8️⃣蒜蓉味幾香蒜蓉粉絲烤扇貝💲3️⃣8️⃣勁多蒜,扇貝都幾大隻麻辣鴨血💲4️⃣8️⃣味道偏辣同惹味。份量十足,啲鴨血食極都有。 糖烤牛奶方包💲1️⃣5️⃣超驚喜,烤到乾身嘅方包夾埋啲未溶嘅砂糖。香脆的麵包配上砂糖嘅口感超正。推介!珍珠奶茶💲3️⃣2️⃣嗌咗微甜,少冰。點知佢真係完全唔甜,同埋茶味唔太濃。如果追求茶香嘅未必啱。
行完donki ,下一個節目就梗係搵美食啦。
最近秋天感覺濃,最啱食啲辣嘢。
見呢到除咗有串燒仲有啲湯嘅食物就決定食呢間。

墨西哥烤玉米 💲2️⃣8️⃣
芝士粉灑滿粟米上面,每一啖都有芝士鹹味同粟米嘅甜味 。

蒜蓉烤雞蛋💲2️⃣8️⃣

蒜蓉粉絲娃娃菜💲4️⃣2️⃣

蒜蓉烤生蠔💲3️⃣8️⃣

蒜蓉味幾香

蒜蓉粉絲烤扇貝💲3️⃣8️⃣

勁多蒜,扇貝都幾大隻

麻辣鴨血💲4️⃣8️⃣

味道偏辣同惹味。份量十足,啲鴨血食極都有。

糖烤牛奶方包💲1️⃣5️⃣

珍珠奶茶💲3️⃣2️⃣
$300 (Dinner)
  • 糖烤牛奶方包