2020-10-20 2269 views
因疫情關係好耐無出去食飯喇(有啲相係再之前去食的)其實已去過兩次。成日都掛住食就唔記得影相。最推介都係個蟹子沙律(女女自己都食一個)同燒牛舌。因有小朋友當然要叫啲飽肚啲嘅烏冬,啲番茄湯好濃加啲彈牙烏冬,女女都食左好多。今次有驚喜食埋個燒魚(較),我唔係好食熟魚的。但都食左好多,真係好得。炒什菜要叫的,食左咁多肉當然要食啲菜喇今次叫左燒大啡菇,睇個樣無咩特別,但原來好多汁,好味喎,牛扒唔駛講係我至愛,仍然好食。今次叫左個飯團係乾左啲,鐘意食飯焦的人應該會鐘意食,我就覺得麻麻(因我唔太鐘意食飯焦)。另叫左燒蠔,燒到啲蠔脹卜卜好多汁,食時真係小心個殼(辣)手同蠔肉(辣)咀。另燒雞翼(女女最鐘意食)。每次黎都會飲巨峰提子乳酪梳打今次自己飲左兩杯
蟹子沙律(女女自己都食一個)同
燒牛舌。
今次有驚喜食埋個燒魚(較),
我唔係好食熟魚的。但都食左好多,真係好得。
炒什菜要叫的,食左咁多肉當然要食啲菜喇

另燒雞翼(女女最鐘意食)。

每次黎都會飲巨峰提子乳酪梳打
今次自己飲左兩杯