2016-12-25 912 views
呢度聖誕節唔一定要叫聖誕set, 算係咁。訂枱過程既服務好好,好有禮貌。黎到叫左推介既荔枝梳打,只不過係最普通既色素糖水溝汽水。另外叫左個龍蝦情侶set, 餐牌話有龍蝦,青口,墨魚仔,蝦同螺。突然先上一份薯條,原來個餐有,但餐牌無提,我地仲無端端叫左份蒜蓉包。到海鮮拼盤上黎,我地揀左個麻辣芝士汁,個汁有埋海鮮味好好食,我地食食吓佢又黎份薯條話係點汁食,我地話食晒啦喎,佢就攞走,俾人點汁食又唔一齊上,食晒先講。講番主角,d海鮮極普通,完全唔似新鮮靚貨,墨魚仔同快餐店嗰d貨色差唔多,蝦都大隻但無特別,青口有d係壞,龍蝦亦都有少少霉,唔新鮮,同個侍應妹妹講,佢'哦'完就算。。。真係好頹。。。聖誕諗住食好少少,八佰幾食d咁既嘢真係堅中伏。
黎到叫左推介既荔枝梳打,只不過係最普通既色素糖水溝汽水。
聖誕諗住食好少少,八佰幾食d咁既嘢真係堅中伏。
2016-12-24
Celebration