2024-05-03
發覺好耐都冇食過鐵板燒,家下板神出咗一個激安套餐,板神一向食物新鮮高質,而家價錢都好吸引,急不及待去試吓個新套餐😋店內環境地方寬敞,有數個包間,大約每個師傅招呼六至八人,鐵板燒師傅👨🏻🍳會根據你嘅喜好調教你鍾意嘅味道,好貼心💁🏻♀️✔️激安套餐 🔜套餐嘅錢財就簡簡單單嘅沙律🥬,新鮮沙律菜配上清新柚子醬,開胃菜🙆♀️ 跟住就到刺身三點,帶子油甘魚吞拿魚,由淺色嘅魚生食到深色嘅魚生,味道同口感會越來越豐富😛是日重點來了,原隻青龍蝦🦞 龍蝦超級生猛,師傅未煮之前仲郁來郁去。望住師傅俐落嘅手勢已經將龍蝦肉拆開,龍蝦嘅爽口彈牙配上龍蝦膏汁,超級美味嘅享受🤩再來就係牛肉薄燒🐂,牛肉五成熟,再炒過既香蔥蒜片卷埋一齊食🌯,油香四溢,香口味道佳。炒飯炒雜菜🍚,炒飯炒至乾身,粒粒分明,而炒雜菜🫛加上少量黑椒及鹽泥炒,健康清新美味,兩者都充滿鐵板獲氣味。😜當我地品嘗完個龍蝦,蝦頭會拎去準備龍蝦味噌湯🍲,一啖熱辣辣既湯,身心舒服🥳甜品是焦糖多士🍞,多士金黃脆口,超美味😋作為今餐鐵板燒嘅完美結束🔚
✔️激安套餐 🔜