2023-09-22
小红书见到,今日同朋友慕名而来呢间韩餐,因本人对参鸡汤情有独钟。Book左7点位置,坐低先被告知限时75分钟。送既萝卜小菜还可以,之後逐个开始上参鸡汤,而我个汤饮之前影相,突然发觉d人参上面有一簇!头发!😨即时倒胃口(如下图参须位置)。同侍应讲左,对方仲话系参须,真系当正我分唔清人参同头发。之後对方就话帮我换过份,亦冇道歉。又浪费左一阵时间,终於重新上左汤,第一淡都还可以,饮饮下觉得越来越冇参味。。。而且鸡上面d参须亦寥寥无几,完全冇小红书d图咁多,唔知系咪有推广。荞麦面口感好塌,好软,完全唔弹唔爽口,同个汤搭配显得好淡。相当一般。重点系因为佢重新做过个汤,拖左时间,最後我食到一半就要求我哋买单,不停催我哋走。最终我份饭先食左一半就要离开,根本冇食饱。而对方根本唔在乎d顾客感受,只想快d接待下一围台。成餐饭食到翳气,唔知呢种餐厅有咩资格令人排队,两百几一个人就呢种水平,绝对唔会revisit。