不得了 懷疑小妹食咗全世界最好食嘅串燒店 !又同班姐妹們一齊食飯 ,今次佢哋就簡咗呢間位於尖沙咀 嘅JanJan 串揚專門店!上到去 店舖以日式居酒屋嘅裝修 ,雖然店舖唔係好大, 但就有種去咗日本嘅感覺 !入座後 店員提醒我哋Order 填紙仔俾佢哋就可以啦 !朋友仔同我哋都Order咗好多串燒!同炸物 !鍾意飲酒嘅我哋當然就選擇飲生啤啦 !好快店員就出到餐俾我哋 !見個海老(炸蝦)咁吸引 !當然要第一時間食佢啦一放入口咬!口感勁豐富 !味道都好特別 !超推介大家第一次食就食呢個先!而其他串燒 都好夠味 ,仲要配埋佢哋嘅特製串楊汁 !口感更上一層樓 !一啖燒肉 再一啖啤酒🍻 !真係人生一大享受!而餐廳嘅氣氛都好唔錯 !大家一班朋友一齊嚟飲酒食串燒認真唔錯 !
不得了 懷疑小妹食咗全世界最好食嘅串燒店 !

入座後 店員提醒我哋Order 填紙仔俾佢哋就可以啦 !

一啖燒肉 再一啖啤酒🍻 !真係人生一大享受!

2022-08-19
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)